Lezingen

KIDS-model

ToThePoint heeft het KIDS model ontwikkeld – wat nog steeds verder groeit en door wordt ontwikkeld. In dit KIDS model worden alle tools die je nodig hebt om met rouwende kinderen te werken behandeld. De kennis die in de afgelopen 25 jaar is verzameld om met rouwende kinderen te kunnen werken en hen zo goed mogelijk te ondersteunen is verwerkt in het KIDS model. Knowledge, Intervention, Doing, Stopping.

En dat model, daar horen allerlei theoretische én praktische voorbeelden en onderbouwingen bij.

2 uur

De laatste zorg met kinderen

Hoe je de laatste zorg verleent aan een overledene, dat is je bekend. In deze training kijken we naar de mogelijkheden om daar kinderen bij te betrekken.

2 uur

Alles over uitvaartspeelgoed

Het ontstaan en de inzet van uitvaartspeelgoed.
Een cursus vol praktische tips. Van een stout idee naar de eerste 3 setjes, via juridische afdeling 5 naar een webshop met 25+ sets. En natuurlijk ook alle informatie om zelf met dit speelgoed aan de gang te kunnen in je begeleiding.

2 uur

tarief

Lezing 

  • 2 uur: € 225,-

 

tarief

Reiskosten

  • Alle prijzen zijn exclusief reiskosten (€0,21 per km) en exclusief overnachting(en). Voor een overnachting wordt een bijdrage van €150 gerekend (per nacht). Reiskosten worden gerekend op basis van een retourreis
    Castricum – gewenste locatie. Voor deze berekening wordt gewerkt met Google Maps.

Wil je meer weten?

Laat een bericht achter en er wordt zo spoedig mogelijk op gereageerd.